Het Concept Pick-&-Joy®

We leven in een wereld waar verleidingen van voeding overal op de loer liggen. Wat te denken van de eindeloze TV-reclames waarin u verleid wordt tot het eten van een ongezonde chocoladereep.
Of de talloze bilboards langs de weg welke u of uw kind triggeren om trek te krijgen in een vette hap van een willekeurige fastfoodketen. Het is tijd voor totaal iets anders, het is tijd voor echt vers met de Pick-&-Joy® plukgroenten.

Wij bij Pick-&-Joy® geloven dat het tijd is voor een tegenstroming die eindelijk de behoefte aan eerlijke, gezonde en bewuste voeding vervult. Heeft u wel eens echt vers geproefd? De smaak die je alleen krijgt van groenten die net van de plant komen? Probeer de Pick-&-Joy® plukgroenten en ervaar de wereld van echt vers.

Om de behoefte van eerlijke en gezonde voeding  te vervullen hebben wij een prachtige plantenfamilie ontwikkeld die uniek is in de wereld. Plukbare groenten die kleurend aan de plant zitten bij aankoop. Pick-&-Joy® plukgroenten zijn maar liefst verkrijgbaar in vijftien prachtige en gezonde varianten. Daarmee haalt u prachtige verse plukgroenten in huis waar u heerlijk mee kunt koken of lekker van kunt snacken. Bovendien bevat de  Pick-&-Joy® familie  vitamine A, B, C, D, E  tot gezonde stoffen zoals lycopeen. Daarmee bezorgen we  u gezonde en bewuste  voeding die u verdient.

Het unieke van Pick-&-Joy® is dat je naast een mooie plant ook nog eens een ultieme verservaring in huis haalt. De plukgroenten van Pick-&-Joy® zijn speciaal geselecteerd op sterke rassen in combinatie met een maximale smaak voor u. Bovendien is de plant multifunctioneel en kan hij zowel in de tuin, keuken of vensterbank geplaatst worden. Buiten het feit dat er geweldig mooie eetbare vruchten aan de planten zitten brengt u met deze planten ook sfeer en warmte in huis.

Ontdek de verschillende toepassingen van de Pick-&-Joy familie en maak deel uit van onze filosofie. Zoek de plukgroenten die bij u of uw familie past en geniet van de ultieme verservaring in de keuken, huiskamer of tuin. Leer uw kinderen de oorsprong van gezonde voeding, en maak hen bewust van het belang van gezonde voeding met Pick-&-Joy®.

Samen werken we aan een gezondere en bewustere toekomst waarin plukgroenten deel uit maken van ons dagelijks consumptiepatroon. Snack, kook of zorg voor sfeer in huis met Pick-&-Joy®. Pluk de vruchten van uw Pick-&-Joy® plant vandaag nog en ontdek de wereld van echt vers.